KOKBOKEN FÖR MIG.
En kokbok tycker jag skall fungera som en inspirationsgryta
där man får goda infall till en god måltid.
Man kan följa receptet slaviskt eller improvisera med sina egna tankar
och råvaror.
I dessa två kokböcker finns goda recept, vackra bilder, dessutom kan man
få en inblick i hur vissa ingredienser funkar med olika tillagningsmetoder m.m.
Spisrosig hälsning och Lycka till vid spisen.
Stefan
Mat Myter och Människor
Boken som som speglar Halländsk mat från norr till söder, väst till öst.
Halländska råvaror i en modern tappning.
Våra fina årstider speglar sig i menyerna och de fantastiska bilderna som fotograferats av den skickliga fotografen Adde Andersson. Jag har försökt att sätta ihop recept och menyer efter de fantastiska både roliga och grymma myter från hela Halland som är nedtecknade av UllaMi Nyhuus.
Mat Myter och Människor
Pris för personligt signerad bok 200.00 kr. inkl. moms. och frakt
Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar
För mig är det en stor ära att få medverka i denna bok tillsammans med några av de mest namnkunniga kockarna i Sverige som t.ex.Titti Qvarnström, Thomas Drejing och Jan Hedh m.fl.
Den tekniske kocken förklarar kockelitens bästa recept och tricks.
-En fantastisk bok som på ett enkelt lättförståligt och sakligt sätt berättar vad som händer när man t.ex. blandar vissa ingredienser, lågtempererar, bakar eller gräddar, syrar och mixar m.m.
Ett måste för den som är lite mer nyfiken på matlagningens hemligheter.
Den tekniske kocken och 7 riktiga kockar
Pris för personligt signerad bok 275.00 kr. inkl. moms. och frakt